In de zomer denkt Bart maar aan 1 ding…

…aan de zomervakantie!

Eigenlijk denken Bart en het complete team van Barvee BVBA het hele jaar door aan dat ene ding. Die gelukzakken zijn professioneel gebeten door de zomervakantie. Ze kunnen er maar niet over zwijgen en hebben er zelfs een gloednieuwe website over gemaakt: www.zomervakanties.be.

© Pexels.com

Ben je op zoek naar een sprankelende bestemming voor een vliegvakantie? Laat je op ideeën brengen door Zomervakanties.be. Bovendien vind je er interessante tips om de vliegreis zonder nachtmerries te overleven. Een cruise met kinderen, op citytrip buiten de wandelpaden, een avontuurlijke daguitstap, een uitdagende rondreis, … niets is nieuw noch klassiek op Zomervakanties.be. Ook wie alleen maar vliegtickets wil boeken en de rest aan het toeval wil overlaten, wordt gelanceerd door de slimme en voordelige tips van Zomervakanties.be.

Zomervakanties.be is niet alleen een borrelende inspiratiebron voor reislustigen en vakantieverslaafden. De website is tevens een doorgeefluik naar het echte werk. De toevallige internetpassant wordt geprikkeld door een artikel over de 10 hoogtepunten van Australië, wil zo snel mogelijk de reisbestemming live beleven en gaat dus op zoek naar een aanbieder van Australië-reizen, liefst de beste en de voordeligste. Op dat moment stuurt Zomervakanties.be de geïnteresseerde door naar de website van een partner, die aan deze vraag kan voldoen. Barvee BVBA vindt het niet erg om lezers van zijn websites weg te sturen. Ze komen toch altijd terug!

Met Zomervakanties.be gaat iedereen een stralende zomervakantie tegemoet.