Zo krijg je een vakantiegevoel in putje winter!

Wat zijn de beste skigebieden in Europa? Waarom is Tsjechië een fantastisch wintersportland? Moet je altijd op wintersport? Waar kun je zoal naartoe als je een winterse vakantie wil beleven? Dat en nog veel meer vroeg het team van Barvee BVBA zich af op een mooie, winterse dag. En wat is het antwoord op al deze vragen? Wintervakanties.be!

© Pixabay.com

Op deze spiksplinternieuwe website vertellen doorgewinterde vakantiegangers over hun favoriete bestemmingen, hun uitdagende activiteiten, hun inspirerende ontdekkingen, hun verkwikkende ervaringen en alles wat een wintervakantie tot een belevenis maakt. Wintersport is het hoofdthema op deze reissite, maar bijvoorbeeld ook een trektocht door IJsland komt aan bod. Het spreekt voor zich dat hieraan snel een gevarieerd reisaanbod en accommodatie zal gekoppeld worden, want wie de uitnodigende reisverhalen en het veelbelovend beeldmateriaal onder ogen krijgt, heeft al snel zin om zelf een gelijkaardige ervaring op te doen. Zien reizen is doen reizen.

Vanaf vandaag is de winter dus geen excuus meer om je in je huis op te sluiten. De wijde wereld ligt altijd op je te wachten … ook onder een wit tapijt.

Wintervakanties.be is een product van Barvee BVBA. Voor meer info en advertentieruimte: contacteer ons op info@barvee.be