De ooievaar en de online reismarkt

Eindelijk is het dan zo ver! Reizen.be is geboren! Het is een gezonde en flink uit de kluiten gewassen baby. Wie steeds onverschillig op de zoekterm ‘reizen’ surft, wordt voortaan stevig bij de hand genomen en naar een goed uitgebouwde, overzichtelijke en inspirerende website geloodst.

© Pixabay.com

De fiere ouders zijn de bezielers van Barvee BVBA, tevens de verwekkers van Zomerbrochure.be, Reisfanaten.be, Kustonline.be en nog enkele andere contentmachines. Een kroostrijk gezin!

De jongste spruit presenteert een uitgebreide lijst met reisblogs over diverse landen en vakantiegebieden, over vliegvakanties, autovakanties, ski- en sportvakanties, cruises, citytrips, rondreizen, … Buig je over het wiegje om inspiratie op te doen of ervaringen te lezen van professionele reisverslaafden. De eerste adverteerders hebben de kwaliteit al geroken.

Ook niet onbelangrijk: het is een schoon kind. De grote, zuivere foto’s slorpen je op. De lay-out en navigatie maken het lezen aangenaam en comfortabel. Volg de verdere ontwikkeling van de jonge reissite, want je weet hoe het met kinderen gaat: voor je het weet, zijn ze groot.